Sekretess

På den här webbplatsen kan du dela nyheter på sociala nätverk såsom facebook, twitter och google+. Du kan även kommentera våra nyheter via facebook och twitter. Om du gör det så kommer en länk till din profil att offentliggöras. Vi rekommenderar att du granskar sekretesspolicyn hos dessa nätverk och ser över vilken information i din profil som allmänheten kan se.

Du kan kontakta oss via vår kontaktform eller kommentera våra nyheter direkt. I båda fallen krävs ditt namn och din email address. Ditt namn kommer att publiceras med kommentaren. Din email-adress förblir konfidentiell och kommer ej att delges till tredje part vare sig du kommenterar eller kontaktar oss. Vi kommer ej att skicka reklam eller spam till din emailadress.

Du kan även följa oss på facebook och twitter och vi kommer då att posta uppdateringar kring innehåll på våra webbplatser i din nyhetsfeed med jämna mellanrum. Du kan när som helst sluta att föja oss. Vi är del av ett nätverk som bygger kring hälsosamma kosttillskott så om du följer oss kommer du att få information som berör ett något bredare ämne än bara D-vitamin. Allt är relaterat till hälsosamma kosttillskott och levnadsvanor dock.